Om Clevernest

Clevernest er et selskap som leverer alarmprodukter, og løsninger i smarthus-markedet. Vi leverer kun til B2B, og da prioritert mot kraft- og bredbåndsektoren.

Vi fokuserer på å levere de beste, og mest relevante, løsningene for å implementere brannalarmer, innbruddsalarmer, og flomalarmer for bolighus. I tillegg tilbyr vi smarthuskomponenter som muliggjør bl.a. kontroll av lys, dører, porter, og elektriske anlegg / komponenter (som kaffetrakter).

Dette styres fra smarttelefon, og kunden kan styre ulike boenheter / utleieleilighet om dette skulle være ønskelig. Videre kan man dele kontrollen med en gruppe utvalgte andre, om man ønsker det.

Vi tror på en sterk interesse for en sikker, relevant og fokusert produktløsning levert til hjemmeeiere som ønsker mer kontroll og større sikkerhet innebygd i egen bolig, alt levert på en faktura. Dette forenkler for kunden, men knytter også kunden tettere mot deg som eksisterende leverandør av kraft og/eller bredbånd.

Vi tilbyr altså løsninger som er enkle i bruk, og som er til å stole på. Produktene er FG-godkjente, og gir også kunden rundt 500,- i årlig rabatt på boligforsikringen.

Konseptet

Clevernest leaser altså ut utstyr til lokale tilbydere, bredbåndsleverandører (ISPer) og krafttilbydere, som igjen tilbyr tjenesten til sine kunder. Prisen betales som et månedlig abonnement, med et tillegg på internett- eller strømregningen.

Etter fem år er leasingavtalen på utstyret nedbetalt, og utstyret er da strøm- eller bredbåndselskapets eiendom i et utleieforhold til sluttbruker. Normal leietid på denne type utstyr er erfaringsmessig 8 – 12 år.

Vår fortjeneste ligger i et månedlig konseptfee som dekker produktutvikling, lagerhold, markedstøtte og materiell, brukerstøtte, samt et vi kan levere kosteffektiv installasjosstøtte nasjonalt om du ikke har installasjonkapasitet selv.

Her kan du se på de ulike produktene Clevernest kan levere til din kundes hjem. Vi vil også komme med oppdateringer utover våren 2019 der vi oppdaterer med produkter som varmepumper, robotklippere, og andre nyttige produkter priset til en fast pris pr. måned i fem år.

Hvis du trenger hjelp kan du sende oss en epost eller ringe oss på 48 301501

Wirebook gir deg mulighet til direkte kommunikasjon med dine faste kunder via vår SMS-software.

Du kan altså booke installasjoner, og få bekreftet installasjons-tidspunkt, men også tilby produkter med linker til produkter og tjenester.

Kundene kan besvare med bestilling hvor dato og tid fremgår i dine data.

Du betaler kun for SMS, samt en variabel kost ved bestillinger fra dine kunder. Prøv oss gjerne!

Besøk nettsiden